O nama

RV Trade zgrada
Firma RV Trade d.o.o postoji na srpskom tržištu već preko dvadeset godina. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom autodelova za sva evropska vozila (BMW u pripremi). U  našoj ponudi možete naći preko 20.000 artikala za motor i trap. Ovlašteni smo distributeri mnogih svetskih brendova : MSI-MOTOR-SERVICE, Viktor Reinz, Wahler, Hans Pries, IPD, Brechman, Roulunds Rubber, Corteco, Meyle, Hella Pagid, Ma-Pa, Auto Mega, Huco, Loro i jedini distributer za automobilski program na srpskom tržištu za brendove: Alco, 3RG, Mehanika Miljević i Optibelt. Takođe se ponosimo činjenicom da smo generalni uvoznik i distributer Mogul ulja za Srbiju. Stoga smo u mogućnosti da obezbedimo veoma povoljan nivo cena i učinimo robu pomenutih firmi dostupnom našim kupcima. Sa ponosom ističemo da nam je isporučivost ponuđenog asortimana preko 90% u svakom trenutku.

Cilj nam je da obezbedimo što veći asortiman kvalitetne robe i ponudimo ga našim kupcima. U našoj ponudi ćete uvek naći bar dva dobavljača za isti artikal, različitog kvaliteta a samim tim i cene.

Na usluzi vam stoji 50 zaposlenih, preko 50 telefonskih linija kao i besplatan telefon na koji se možete informisati i/ili poručiti robu.

Porudžbine se mogu vršiti neposredno, dolaskom u jednu od naših poslovnica u Novom Sadu: Partizanska 52 i Temerinski put 8, pozivom na besplatni broj 0800 111 113  ili putem Web Shopa.

Partizanska 52

Pribavite uputstva
Temerinski put 8

Pribavite uputstva