Auto kamera

 

AUTO KAMERA

Zaštitite sebe i svoj automobil !

 Auto kamere su zastupljene na svetskom tržištu već duže vreme, međutim retko koji vozač na putevima Srbije ih ima. Zašto je to tako? Da li je u pitanju stav „Zašto da bacam pare, neće to baš meni trebati“? Ili je možda jedan od razloga predubeđenje da su skupe i nisu vredne davanja novca? Ili čak vozači nisu svesni beneficija kamera za auto? Postoje razlozi zašto je u mnogim zemljama kamera neizostavni deo svakog vozila, a u nekim  je čak i zakonska obaveza vozača da poseduju istu. Milioni ljudi širom sveta svake godine ulažu u auto kamere zato što im je ona najbolji svedok prilikom nekog incidenta.

Za nezgodu je potrebna samo sekunda nepažnje, međutim iako ljudsko sećanje može da vara – snimak sa kamere je neosporiv dokaz. Srbija svake godine registruje preko 20.000 lakših i težih povreda prilikom saobraćajnih nesreća, dok se tačan broj nezgoda na putu ne zna. Paralelno sa ovim, zabeležen je trend rasta sve većeg broja slučajeva „namernog izazivanja nesreće“ radi dobijanja novčane naknade, što dodatno ukazuje na potrebu za nekim vidom obezbeđenja.

 

Premotajte snimak i dokažite ko je kriv !

Sama ugradnja je toliko jednostavna, da je možete sprovesti i sami – bez potrebe za specijalnim alatom i predznanjem! Kameru samo izvadite iz kutije, spojite sa nastavkom koji se zalepi za staklo i Vaša kamera je spremna za snimanje. Kablovi se diskretno mogu sprovesti po obodima kabine tako da kamera može da vrši svoju funkciju kontinuirano i neprimetno.

Kada je reč o video zapisima bilo kakve vrste, najveći problem jeste ograničenost prostora na samom uređaju, međutim – sve naše kamere dolaze uz MicroSD kartice od 32GB i integrisano tzv. „cirkularno“ snimanje. Najprostije rečeno, cirkularno snimanje znači da kamera sve vreme snima dok vozite i na određeno vreme sama briše prethodne snimke. U slučaju nezgode, zaustavljajući rad kamere pritiskom na dugme, snimak je sačuvan u memoriji kartice i predstavlja dokaz o incidentu.

Kontaktirajte nas i rezervišite svoju kameru još danas!

email: rv@rvtrade.rs

broj telefona: 021/6341-266